StoryEditorOCM
DubrovnikDJEČJI DOČEK I KOLENDA

Sretnu novu 2024. na Stradunu dočekali najmlađi Dubrovčani, stariji uz kolendu i koktele nazdravili Staroj. Izbrojeno je više od 8550 posjetitelja, evo kako je bilo

Piše mrk
31. prosinca 2023. - 13:06

Sretna nova 2024.! Najljepšu čestitku s osunčane najljepše ulice na svijetu uputili su u podne najmlađi Dubrovčani! Za njih je na Stradunu  organizirana velika zabava u programu Dubrovačkog zimskog festivala.  Zabavu na Stradunu za najmlađe i dječji doček Nove godine ove su godine priredili Ante Gelo band uz Brunu Oberan, Alena Đurasa i Ivu Ajduković koji su pjevali omiljene dječje hitove. 

 

Uz dječiji doček na Stradunu je u podne otpjevama i tradicionalna kolenda članova FA Linđo, Gradske glazbe i zbora Libertas, a ispijali su se i pripremljeni novogodišnji kokteli dubrovačkih barmena kako bi Dubrovčani i njihovi gosti nazdravili ispraćaju 2023. i novoj 2024. godini.

Svake godine iznova čovjek ostane bez riječi kad vidi ovako pun Stradun, rekao je gradonačelnik Mato Franković i poželio svako dobro i puno zdravlja svima u novoj godini.

Dubrovački barmeni za Dubrovčane i njihove goste spravili su čak 1200 koktela kako bi uz zdravicu ispratilo Staru godinu.

Neka nam nova godina bude vesela i sretna kako su i poželjeli najmlađi!

01. svibanj 2024 01:48