StoryEditor
DubrovnikŠIROKI SPEKTAR USLUGA

Specijalna bolnica Arithera od sada i u Dubrovniku

Piše dv
14. lipnja 2021. - 09:16
Tonci Plazibat/Cropix

Specijalna Bolnica Arithera, jedna od najdugovječnijih privatnih medicinskih ustanova u Hrvatskoj s preko 20 godina iskustva, formalno će 17.6. otvoriti svoju poslovnicu u Gradu pod Srđem. S više od 10 medicinskih specijalizacija ova bolnica ima najširi spektar medicinskih usluga  u hrvatskom privatnom zdravstvenom sektoru. U Dubrovniku pruža zdravstvene usluge iz područja ortopedije, spinalne kirurgije, proktologije, abdominalne kirurgije, flebologije, fizikalne medicine, estetske kirurgije i anti-age medicine.

Uz specijalističke preglede i minimalno invazivne metode liječenja poput liječenja proširenih vena pjenom (UGFS metoda), provodi se fizioterapija po modelu koji je prepoznat kao jedan od najuspješnijih za brzu i kvalitetnu rehabilitaciju.

Za pacijente koji trebaju operacijsku intervenciju ili robotsku neurorehabilitaciju, specijalisti iz Arithere detaljno razrađuju kompletni protokol liječenja i organiziraju liječenje u SB Arithera, Zagreb. U Dubrovniku se radi preoperativna priprema i završna fizioterapija i rehabilitacija što bitno smanjuje troškove i skraćuje vrijeme izbivanja iz doma zbog liječenja.

Uz postojeće tri lokacije, ovo je prva lokacija SB Arithera izvan Zagreba. „Tijekom dosadašnjeg rada i više od 20 godina djelovanja u Zagrebu, uočili smo potrebu stanovnika krajnjeg juga Hrvatske za kvalitetnom zdravstvenom uslugom. Veselimo se što možemo ponuditi široki spektar medicinskih usluga Dubrovčanima i biti partner u očuvanju najveće životne vrijednosti – zdravlja.“, izjavila je Arijana Hegediš Došen, vlasnica i ravnateljica SB Arithera.

01. kolovoz 2021 20:12