StoryEditorOCM
DubrovnikISPRAVAK

Reagiranje na napis „KAD ZAZVECKA U GLUHO DOBA Noćni ‘koncert‘ praznih boca: Pogledajte kako zvuči ‘suvremeni sustav odvojenog prikupljanja ugostiteljskog otpada‘

Piše dv
6. svibnja 2024. - 18:10

Iz Grada Dubrovnika reagirali su na objavu na našem portalu vezanu za prikupljanje ugostiteljskog otpada. Reagiranje prenosimo u nastavku:

"Nastavno na napis objavljen danas na portalu Dubrovački vjesnik „KAD ZAZVECKA U GLUHO DOBA Noćni ‘koncert‘ praznih boca: Pogledajte kako zvuči ‘suvremeni sustav odvojenog prikupljanja ugostiteljskog otpada‘, ovim putem želimo Vas obavijestiti kako se ne radi o organiziranom sustavu odvojenog prikupljanja ugostiteljskog otpada kako to sam članak imputira, već se radi o samovolji osobe koja u ranim jutarnjim satima po odlagalištima otpada unutar povijesne jezgre prikuplja boce. Na predmetnoj snimci jasno je vidljivo kako navedena ta osoba boce razvrstava na jednoj lokaciji. Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika u ovom trenutku provodi sve postupke za utvrđivanja identiteta ove osobe, uz pomoć informacija od stanovnika povijesne jezgre. Postoje navodi kako je riječ o stanovniku ili stanovnici povijesne jezgre, ali s konkretnim podacima ne možemo izaći u javnost do okončanja postupka. Navedena osoba bit će sankcionirana kada ista bude zatečena u nedozvoljenim radnjama".

28. svibanj 2024 04:03