StoryEditorOCM
DubrovnikUPISI NA RIT CROATIA

Razmišljaš o odabiru pravog fakulteta? Saznaj više o upisima na RIT Croatia putem ZOOM info sessiona 14.12.2021. u 17:00 sati!

Piše PSD.
13. prosinca 2021. - 10:30

Odabir fakulteta iznimno je važna odluka u životu svakoga od nas i – nimalo laka. Ako si među onima koji se pitaju kako napraviti pravi izbor jedno je sigurno: najbolji način da nešto naučimo jest da to i probamo, ili barem nastojimo saznati što više informacija. Ne košta te ništa, a možda dobiješ saznanja koja će ti pomoći da doneseš pravu odluku za sebe!

Većina diplomanata RIT Croatia pronađe posao u roku do šest mjeseci od diplomiranja!

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada i razvoj karijere. Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:

- Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing

- Međunarodno poslovanje te

- Service Management.

U našem je središtu djelovanja student; cilj nam je kontinuirano pripremati studente za razvoj i nadogradnju njihovih karijera. Samo u protekloj, kriznoj godini, 88% diplomanata RIT generacije 2020. pronašlo zaposlenje i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku do šest mjeseci od diplomiranja.

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (Rochester i Dubai), mogućnosti razmjene preko Erasmus+ programa, stjecanje relevantnog radnog iskustva tijekom studija u trajanju od minimalno 800 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju, samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Stipendije i novčane potpore

RIT Croatia svake godine nudi izvrsne mogućnosti stipendiranja. Više od 80% prošlogodišnjih kandidata za upis ostvarilo je pravo na nepovratne stipendije ili financijske potpore koje osigurava RIT Croatia iz godišnjeg fonda za stipendije i financijske potpore u iznosu od 2,6 milijuna kuna.

Prijavi se na online info session i na vrijeme saznaj sve što te zanima o nama. Vidimo se!

Link za povezivanje na info session šaljemo e-mailom nakon prijave.

Za sve dodatne informacije javite nam se na admissions@croatia.rit.edu

07. svibanj 2024 12:08