StoryEditorOCM
DubrovnikLJETNI NASTUPI

Publika će, kao uvijek, prepoznati melodije i zapjevati sa zborom Libertas

Piše DV
17. lipnja 2023. - 18:15

Zbor Libertas bit će aktivan ovo ljeto i planira održati nekoliko nastupa, javljaju iz zbora.

Ljetni nastupi

Prvog dana ljeta, 21. lipnja već tradicionalno se obilježava Svjetski dan glazbe pa će i zbor Libertas upriličiti kraći koncert za sugrađane i goste grada. Koncert će se održati ispred Kneževog dvora u 20 sati, u organizaciji TZ Grada Dubrovnika.

Već u subotu, 24. lipnja slijedi novi koncert, u 21 sat u Crkvi sv. Jeronima u Slanome, u organizaciji Turističke zajednice Općine Dubrovačko primorje.

Programi koncerata su različiti, prilagođeni nastupu na otvorenom, odnosno u crkvi. Publika će, kao uvijek, prepoznati melodije i zapjevati sa zborom, svatko po svojem ukusu onu koja mu je najdraža.

Članovi zbora vesele se nastupima u srpnju. Dragi prijatelji zbora Libertas – Gradska glazba Dubrovnik obilježavaju 180. obljetnicu osnutka i djelovanja i to rade na najljepši način – svečanim koncertom ispred Crkve svetog Vlaha, 7. srpnja u 21 sat. Pozvali su zbor Libertas u goste na koncert pa će im pjevači svojom pjesmom uveličati slavlje i čestitati obljetnicu.

Sudjelovanje u ceremoniji Svečanog otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara 10. srpnja istinska je čast i veliko zadovoljstvo. Zbor će zapjevati na skalinima Crkve svetog Vlaha i dati doprinos svečanom ugođaju.

02. svibanj 2024 13:37