StoryEditorOCM
KulturaTRAŽE SE NOVI ČLANOVI

Zaboravite posao, cijene, politiku i vrijeme, udaljite se barem nakratko od repriznog TV programa i pjevajte u društvu: Zbor Libertas vam pruža odličnu priliku

Piše Dv
6. rujna 2022. - 12:39

Zbor Libertas je, nakon što je pandemija korona virusa popustila, krenuo s velikim planovima i pripremama za nove projekte. Tijekom 2023. godine već je dogovoreno desetak nastupa, a vjerojatno će ih biti i više. Neki od projekata uključuju putovanja i predstavljanje Dubrovnika i njegovih kulturnih osobitosti u novim sredinama.

Ovo je ujedno prilika za sve one koji žele pjevati, družiti se i putovati uz pjesmu, da nam se priključe jer krećemo s obnovom repertoara. Uvode se nove skladbe i ponavljaju starije. Stoga Mješoviti zbor Libertas svojim sugrađanima radosno i s puno optimizma upućuje sljedeći poziv:

- Unesite malo vedrine u svoje jesenske i zimske dane – zapjevajte s nama. Boravite u sredini u kojoj nema pritisaka, rokova i loših vibracija – osjetite našu vedrinu i otvorenost. Napredujte, bez obzira na posao, cijene, politiku i vrijeme - naučite poneku novu skladbu. Udaljite se barem nakratko od repriznog TV programa – pjevajte u društvu. Znanstveno je dokazano – pjevanje godi zdravlju! Nudimo vam prijateljsko okruženje, zajedništvo i puno smijeha. Nije zaludu stara izreka "Tko pjeva zlo ne misli!" Probajte, nećete se razočarati. Pronaći ćete nas u prostoru tvrđave Revelin, u Slanici, ponedjeljkom i četvrtkom u 20 sati, poručuju iz Zbora.

20. travanj 2024 18:23