StoryEditorOCM
DubrovnikŽARKOVICA POSVAĐALA ZAŠTITARE ŽIVOTNJA

Iz zagrebačke Udruge S-PAS by Gloria Malin poručuju: ‘Povraća nam se od cijele ove situacije,nemamo namjeru šutit i sudjelovat u ovom hororu!‘

Piše dv
21. lipnja 2022. - 14:37
Objava Udrugre S-PAS by Gloria Malin o situaciji sa psima u azilu na ŽarkoviciFb Udruga S-pas By Gloria Malin/

Situacija sa azilom za napuštene životinje na Žarkovici i dalje je jedna od vodećih tema na društvenim mrežama na kojima se može pročitati sve češće neslaganje među zaštitarima životinja. Danas je na svojoj FB stranici reagiranje oko Žarkovice objavila i zagrebačka Udruga S-PAS by Gloria Malin.

- Kada ti odvjetnica osobe koju se naziva zaštitarom i ljubiteljicom pasa izjavi da će još 20 godina raditi sve da našteti nama koji pomažemo psima sa Žarkovice.

Svi vi koji ih i dalje branite jeste li svjesni da je jedna od sestara izjavila citiram: "briga me za sve ove kučke,briga me za vaš projekt,sve ću ih potrovat i odvest će ih kaminom".

Pozivate se na karmu? A pored dva zdrava oka štitite ljude koji su uništile stotine pasa,stotine su umrle čije slike nikada nećete vidjeti.

U kakvom vremenu živimo?

Imate aplauz za sve gadosti koje podržavate i štite,Draga Odvjetnice.

Povraća nam se od cijele ove situacije,nemamo namjeru šutit i sudjelovat u ovom hororu.

Ako ćemo zbog toga morati odgovarati,odgovarati ćemo.

Ne morate nas voljeti ni podržavati,ali štiti ljude koji rade ovo je za svaku osudu - poručuju iz udruge S-PAS by Gloria Malin, a njihova objava izazvala je brojne komentare. 

26. travanj 2024 18:13