StoryEditorOCM
DubrovnikLIJEPA GESTA

‘Grofovi‘ darovali stolice Domu Maslina

Piše dv
25. siječnja 2024. - 17:44

Udruga specijalne jedinice policije ‘Grof‘ Dubrovnik organizirala je u studenome prošle godine II. Memorijalni malonogometni turnir Grof.

Turnir je odigran na igralištu Župne crkve Svetog Mihajla u Lapadu i na njemu je zaigralo 12 malonogometnih ekipa. Na turniru su se prikupljali dobrovoljni prilozi koje su organizatori odlučili darovati Domu Maslina čiji predstavnici su poželjeli da im se od prikupljenih sredstava kupe stolice za potrebe djece - štićenika Doma.

Prema iskazanim potrebama stolice su kupljene i danas darovane Domu Maslina na čemu se ravnateljica Ilijana Stojanović s radošću zahvalila.

Iako tek drugi po redu, ovaj memorijalni turnir okuplja veliki broj sudionika gdje se kroz sport druže aktivni pripadnici policije i članovi Udruge specijalne policije Grof koji su kao specijalna ratna jedinica proizašli upravo iz policijskih redova.

Ujedinjeni u ratu, ostaju ujedinjeni u miru, brinući se ne samo za svoje članove i suborce već i za naše ranjive skupine društva koji trebaju našu pomoć i pažnju.

01. svibanj 2024 00:49