StoryEditorOCM
DubrovnikDarujte srcem

Sudjelujte u humanitarnoj akciji ‘Darujmo djecu iz Doma Maslina‘

Piše dv
11. prosinca 2023. - 14:36

Već tradicionalno, po dvadeset i treći put za redom, dubrovačka tvrtka LAUS CC i dubrovnikportal pokreću humanitarnu akciju u kojoj pozivaju tvrtke i građane da kupnjom poklona daruju djecu štićenike ‘Centra za pružanje usluga u zajednici Maslina‘ kao svoju djecu.

Na web stranici www.dubrovnikportal.com organizirana je akcija «Darujmo djecu iz Doma Maslina» koja će trajati do srijede, 20.12.2023. kada ćemo, darujući od srca, unijeti veselje nadolazećih blagdana u dom Maslina.

Kako biste sudjelovali u akciji dovoljno je kupiti poklon i donijeti ga u prostorije tvrtke LAUS CC, Vukovarska 23 (na 4. katu Atlant centra), radnim danima od 07 do 16 sati. Poklone nije potrebno umotati, a svaki, pa i najmanji kupljeni poklon je dobrodošao jer ćemo od svih pristiglih napraviti po jedan prikladni poklon paket za svako dijete, prilagođen njezinoj/njegovoj dobi.

U Domu je trenutno 26 djece, od toga četvero predškolskog uzrasta (curica i tri dječaka). Šestoro ih je u nižim razredima osnovne škole (tri curice i tri dječaka), a pet osnovaca (dvije cure, tri mladića) je u višim razredima. Deset je srednjoškolaca (osam djevojaka /dva mladića) te jedna djevojka u stambenoj zajednici. 

Organizatori zahvaljuju dragim sugrađanima koji sve ove godine sudjeluju u akciji i daruju srcem.

01. svibanj 2024 13:48