StoryEditorOCM
DubrovnikDOBRI LJUDI SU JE POPRAVILI

Fontana na Pilama je očišćena i ima vodu, a u Mokošici su im je opet slomili delikventi. Čekaju izvješće policije

Piše DML
13. svibnja 2022. - 11:57

'Naš glasni eko-apel od neki dan urodio je plodom', sretno javlja fb stranica Eko Omblića koje vodi Jadranka Šmunović. Naime, nakon što je objavila kako je mala fontana na Pilama onečišćena i nema vodu, danas se uvjerila da je očišćena i na njoj je puštena voda. 

- Isto tako smo reagirali za fontanu u gradskom portu, i ona je očišćena i puštena je voda - dodaje Šimunović u svojoj objavi, ali ipak pomalo ogorčeno dodaje: 'Zato što činimo dobro za zajednicu, to nam se 'vraća' vandalizmom u Eko i Mediteranskom parku u Mokošici' gdje delikventi, kamerama usprkos, stalno lome klupe, kućice za knjige i kamenu fontanu koja je izgrađena donacijama. Od srca zahvaljuje klesaru Niķši Marinoviću s Nuncijate i vodoinstalateru Niku iz Mokošice koji su im nekoliko dana besplatno popravljali fontanu.

Na žalost, Grad Dubrovnik im, kaže Jadranka Šimunović, nije podrška - lani su tražili samo 5.000 kuna donacije za rad dviju njihovih eko udruga, ali su ih odbili. 

- Još čekamo izvještaj Policijske postaje Dubrovnik da nam jave tko je slomio fontanu ispod četiri kamere 6. travnja - zaključila je. 

26. travanj 2024 16:37