StoryEditorOCM
DubrovnikDubrovački HDZ-ovci reagiraju na MOST-ovog Ivicu Bana

"Blijedi pokušaj MOST-ove obrane nezakonite uzurpacije pomorskog dobra. Drago nam je da je zec izišao iz šume..."

Piše DV
1. prosinca 2023. - 17:45

Gradski odbor HDZ-a na novi istup Ivice Bana reagirala je priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

!Kada je ‘po babu i stričevima‘ onda može i ovako i onako- tako možemo nazvati priopćenje MOST-ovca Ivice Bana, kojim pokušava opravdati svoju neputu i stranačku kolegicu Antoniju Knežević. A, cijelo to vrijeme predsjednik dubrovačkog MOST-a mudro šuti, nadajući se - proći će.

Nakon što je upravo istupom A. Knežević otkriven cijeli niz kaznenih dijela, umjesto da se ispričaju javnosti, oni pokušavaju i dalje obmanama zamagliti istinu. Nezakoniti dokument izdan od strane bivšeg gradonačelnika ne može imati nikakvo zakonsko uporište i to gospodin Ban kao pravnik jako dobro zna. Jednako kao što zna da je gospođa Knežević od 2016. godine redovito iznajmljivala vezove, a da za to nije imala pravo. Jednako tako zna kako je da bi bilo što izgradila na pomorskom dobru prethodno trebala imati građevinsku dozvolu. 

Međutim, kao i u slučaju Srđevaca i obitelji Miletić, tako i u slučaju MOST- ove Knežević, kada se radi o njima bliskim ljudima, onda pravo i pravda nisu jednaki. Iz cijele ove priče drago nam je što se raspetljao odnos Knežević/Vlahušić i što je konačno zec izašao iz šume. 

A, o daljnjim radnjama neka izvide i sve druge postupke provode nadležna tijela, pa ćemo vidjeti tko je koga nagovarao na počinjenje kaznenih dijela, zbog čega, za čiji račun i u čiji špag." - pišu iz dubrovačkog HDZ-a.

 

01. svibanj 2024 13:19