StoryEditorOCM
DubrovnikLAUS CENTAR REAGIRA:

"Anketom koja je postavljena na FB stranici Grada Dubrovnika gradonačelnik nastavlja s pritiscima"

Piše DV
17. veljače 2021. - 15:33
Prekopana pješačka staza koja je skalinima povezivala Ulicu dr. Ante Starčevića i Put od RepublikeTonći Plazibat/HANZA MEDIA

Nakon današnjeg priopćenja Grada Dubrovnika, naslovljenog "Dubrovčani, podržite inicijativu da pješačka staza između Ulice dr. Ante Starčevića i Puta od Republike ostane javna i naša kao i do sada’, reagirala je tvrtka Laus Centar d.o.o.

Svoje, pak, priopćenje investitor naslovljuje: "Klik za neistine dubrovačkog gradonačenika?".

"Tvrtka Laus Centar d.o.o postavila je kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu sukladno svim zakonima i propisima u sklopu obuhvata građevinske parcele na čest.zem. 514/1 k.o. Gruž, a na temelju članka 2. stavka 2., članka 3.a. i članka 6. stavka 1. Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. (NN, br. 112/17, 34/18, 36/19, 98/19 i 31/20).

Anketom koja je postavljena na FB stranici Grada Dubrovnika gradonačelnik nastavlja s pritiscima, nezakonitim postupanjem s ciljem uzurpiranja privatne imovine u vlasništvu tvrtke Laus Centar d.o.o., obmanjuje građane i prikuplja lažne poene u političkoj kampanji. 

Pri kreiranju ankete posebnu pozornost treba posvetiti pitanjima koja trebaju biti objektivna, istinita, lišena pretpostavki i što je najvažnije, ispitanicima treba ponuditi slobodu izbora kako bi se dobili relevantni podaci i ispravno oblikovana ljestvica stavova.  Autori gore navedene ankete, koji pozivaju građane da daju svoje mišljenje o prolasku kroz privatnu parcelu bez slobode izbora, ne žele čuti glas građana i nije ih uopće briga što građani misle. Pozivati građane da jednim klikom potvrde neistine dubrovačkog gradonačelnika jedino može biti put koji razdvaja, a ne spaja, zar ne?", stoji u njihovom priopćenju.

30. travanj 2024 17:38