StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNOVA NAGRADA ZA AGENCIJU

Azamara na Floridi proglasila dubrovačku turističku agenciju Adriatic DMC najboljim tour operatorom godine

Piše dv
29. ožujka 2023. - 10:57
Srđan Krištić, direktor Adriatic DMC-a, Joni Lunsford i Shandra Stoeterau iz Azamarinog Land Program Development odjela.

Azamara, agencija specijalizirana za luksuzna krstarenja je dodijelila nagradu za najboljeg tour operatora godine turističkoj agenciji Adriatic DMC na ceremoniji održanoj u Fort Lauderdaleu na Floridi. 

Adriatic DMC razvija i izvodi izletnički program u hrvatskim jadranskim lukama za ovu luksuznu kompaniju, koja je vodeća u stvaranju nezaboravnih iskustava u destinaciji. Dodjela nagrada za tour operatore 2023. je održana u u isto vrijeme kad i konferencija Seatrade Cruise Global, koja na jednom mjestu spaja brojne stručnjake iz industrije krstarenja iz više od 100 država.

Azamarina predsjednica Carol Cabezas tom je prigodom rekla: „Veseli nas prepoznati naše tour operatore i AzAmazing partnere koji čine razliku u stvaranju doživljaja za Azamarine goste.Oduševljeni smo kreativnošću naših partnera, dobitnika nagrade jer stvaraju uistinu impresivna i dugotrajna iskustva za naše goste.”

Direktor Adriatic DMC-a Srđan Krištić, čestitao je timu u shore ex odjelu koji vrlo posvećeno i profesionalno radi na razvoju programa za Azamaru, kao i izvrsnom operativnom timu koji se brine o izvođenju izleta.

Ova nagrada drugo je veliko priznanje u posljednjih šest mjeseci za ovu kompaniju sa sjedištem u Dubrovniku. U listopadu 2022. turistička agencija Adriatic DMC osvojila je nagradu za najbolju DMC agenciju za 2022. godinu na izboru Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku.

 

06. svibanj 2024 05:02