StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoTURISTIČKI CVIJET NAJBOLJA AGENCIJA

Srđan Krištić, direktor Adriatic DMC: Naš je trud okrunjen prvim mjestom, priznanjem za ono što smo do sada odradili i poticaj za nastavak ove turističke sezone i sve iduće

Piše mrk
7. listopada 2022. - 13:29

Dubrovačka turistička agencija Adriatic DMC osvojila je nagradu za najbolju DMC agenciju srednje veličine za 2022. godinu na izboru  Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku, održanom u sklopu manifestacije Dani hrvatskog turizma u Šibeniku u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

 Glavni direktor trtke Adriatic DMC Srđan Krištić za Dubrovački vjesnik je rekao kako su u agenciji vrlo  sretni i zadovoljni što su dobili nagradu i da je u ovim vremenima prepoznat njihov desetgodišnji rad.  

- Naš je trud okrunjen  ovom nagradom, prvim mjestom koje nam zaista puno znači, prije svega jer nam je priznanje za ono što smo do sada odradili. Poticaj nam je i  za nastavak ove turističke sezone koja  Bogu hvala  traje sve do sredine studenoga i za nadolazeće sezone – rekao je Srđan Krištić.

  Poslovanje Adriatic DMC-a ovog je ljeta nastavljeno na predpandemijskoj razini te se predviđa izvrsna 2023. godina. Ova dubrovačka turistička agencija odigrala je ključnu ulogu u povratku putovanjima nakon izbijanja globalne pandemije, blisko surađujući s vodećim svjetskim tvrtkama za krstarenje te lokalnim i državnim vlastima, kako bi se olakšalo kretanje brodovima na kružnim putovanjima hrvatskom obalom Jadrana.  

Adriatic DMC specijaliziran je za grupne izlete, izlete po narudžbi, kopnene ture, krstarenja, MICE programe i logističku podršku u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji.

 

24. travanj 2024 04:55