StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDANI HRVATSKOG TURIZMA

Veliko priznanje: Dubrovnik ponio titulu šampiona turizma

Piše glasistre.hr
10. studenog 2023. - 22:06

Grad Dubrovnik ponio je titulu šampiona turizma na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma koji su se jučer i danas održali u Rovinju. Uz Dubrovnik, čijem je gradonačelniku Mati Frankoviću premijer Andrej Plenković uručio prestižnu nagradu, našla su se i dva istarska grada - Poreč te prošlogodišnji šampion, Rovinj, piše glasistre.hr.

Na večerašnjoj svečanoj dodjeli nagrada, šlagu ovog najvećeg skupa hrvatskog turizma, kojeg je, osim uzvanika u rovinjskoj Staroj tvornici duhana, pratilo tisuće ljudi na malim ekranima, uručeno je ukupno 36 priznanja - turističkom gospodarstvu, pojedincima i turističkim odredištima. 

I ove su godine u Istru stigle brojne nagrade. Najboljim hotelom godine proglašen je novouređeni Grand Hotel Brioni Pula, dok je nagrada za kamp godine otišla u ruke Istra Premium camping resortu u Funtani. Najbolji gastrononski doživljaj godine je Cap aureo signature restoran u Rovinju, dok je privatna večera u impresivnoj pulskoj Areni, u organizaciji Maistre, odabrana za turistički aranžman godine.

Svečanu dodjelu svojim su izvedbama obogatili Radojka Šverko i Tony Cetinski te sopranistica Marija Vidović koji su nastupili pred uzvanicima iz cijele Hrvatske, piše glasistre.hr.

28. travanj 2024 16:19