StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDIRLJIVA PORUKA |

TEREZA KESOVIJA O MILANU BANDIĆU Van svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost, istaknuti tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao

Piše Dv
1. ožujka 2021. - 10:12

Naša glazbena diva Tereza Kesovija na svom se Instagram-accountu oprostila od preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

- Van svih političkih konotacija, osjećam potrebu i dužnost, istaknuti Tvoju ljudsku gestu kojom si mi itekako pomogao, u poslijeratnim godinama, u trenutku kada nisam imala prostor u koji bi se smjestila u Zagrebu. Tada si mi dozvolio da se uselim u stan manji od 30m2 koji je, doduše, bio u vrlo lošem stanju ali koji je tada bio moj jedini krov nad glavom u Zagrebu. Štoviše, rekao si mi da mogu u njemu ostati koliko god ga budem trebala. Nisam htjela koristiti Tvoju dobrotu pa sam uređen stan vratila Gradu Zagrebu čim sam bila u mogućnosti useliti u nešto svoje. Nisam željela da Te netko proziva zbog mene ili mene zbog Tebe. Beskrajno Ti hvala. Zbogom, dragi Milane, pokoj ti vječni, napisala je Kesovija priloživši zajedničku fotografiju s Bandićem.

23. travanj 2024 11:24