StoryEditorOCM
Crna kronikaSTRAVA I UŽAS|

POLICIJA OKUPIRALA KONO Rastrojeni sin upucao roditelje, bore im se za život

Piše DV
4. lipnja 2020. - 01:30
Muškarac (68) i žena (67) koje je sinoć iz vatrenog oružja teško ozlijedio njihov 37-godišnji sin u obiteljskoj kući u Šipčinama na jedinici su intenzivnog liječenja dubrovačke Opće bolnice. Prema zadnjim informacijama, majka ima teške ozljede glave, i bore joj se za život, dok je otac pretrpio prostrijelne rane vratne kralježnice i torakalnog dijela.

Još uvijek traje istraga u susjedstvu u Postranjskoj ulici kako bi se utvrdile sve okolnosti noćašnjeg napada, policija je raspoređena i duž ulice Andrije Hebranga. Inače, upucani supružnici vlasnici su turističke agencije koju vode zajedno sa sinom koji ih je sinoć teško ozlijedio vatrenim oružjem.

Napadač je noćas pronađen i uhićen nakon opsežne potrage, i to u objektu u kojemu se skrivao, nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Podsjetimo, nemili događaj zbio se sinoć, 3. lipnja, u 23:05 sati u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Šipčinama,  sve okolnosti koje su dovele do tragedije bit će poznate nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja nad 37-godišnjakom, kažu iz dubrovačke policije.
17. travanj 2024 11:23