StoryEditorOCM
Crna kronikaINTERVENCIJA ZBOG BUKE |

NOĆNI INCIDENT U GRUŽU Priveden Maro Hajdarhodžić jer je pijan napao policijskog službenika i lakše ga ozlijedio

Piše dv
26. lipnja 2020. - 14:12
Nakon jučerašnje press konferencije na Peskariji, vlasnik tvrtke Mea Culpa Maro Hajdarhodžić ponovno je u fokusu zanimanja javnosti. Naime, ovaj put je dubrovački ugostitelj priveden u Gružu. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su nam potvrdili kako je noćas, nakon što je oko ponoći dežurni Policijske postaje Dubrovnik zaprimio dvije dojave o preglasnoj glazbi koja se čula izvan jednog ugostiteljskog objekta u Gružu, policijska patrola izašla na teren te intervenirala. Treba reći kako je tom prilikom jedan od gostiju, Maro Hajdarhodžić (59), kojemu je naknadno utvrđeno da je bio pod utjecajem 1,86 promila alkohola, negodovao zbog dolaska policijske intervencije.

Hajdarhodžić je, nezadovoljan, prema policijskom službeniku 'primijenio prisilu' te je policajac tom prilikom lakše ozlijeđen. Stoga je uhićen, a protiv njega slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog počinjenih kaznenih djela prijetnje te prisile prema službenoj osobi. 

Također, tom je prilikom utvrđen prekršaj stvaranja buke preglasnom glazbom te će odgovorna osoba, odnosno vlasnik kafića te tvrtke koja je vlasnik ugostiteljskog objekta u kojemu se incident dogodio, biti prijavljeni Komunalnom odjelu Grada Dubrovnika zbog kršenja Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Dubrovnika.

Neslužbeno se doznaje kako se sve dogodilo u kafiću "Dva kvadrata", preko puta parka Luja Šoletića. 
18. travanj 2024 01:45