StoryEditorOCM
Crna kronikaCRNOGORSKA POLICIJA UHITILA HRVATA "NA PRIVREMENOM RADU" U TOJ ZEMLJI

Nakon sedam pljačkih teških 50.000 eura, Župljanin uhićen u osmoj!

7. veljače 2018. - 17:13

Zbog sumnje da je u mjestima Crnogorskog Primorja počinio čak osam krađa, crnogorska je policija u mjestu Zelenika uhitila hrvatskog državljanina D.V. (40), inače mještanina Mlina koji je od prije poznat hrvatskoj policiji i pravosuđu. Riječ je o osobi koja je već odslužila kaznu za razbojništvo.

Prema neslužbenim, ali pouzdanim podacima koje je naš portal dobio iz policijskih krugova Crne Gore, D.V. je prije uhićenja u ponedjeljak 5. veljače navečer, s rukavicama na rukama i maskom na licu pokušao opljačkati megamarket “Idea“ u Zelenici. No, zatečen je i dao se u bijeg te ga je policija uhitila upravo tijekom bijega.

Prema dostupnim podacima, kod njega su nakon uhićenja pronađeni provalnički alat za sječenje metala i obijanje metalnih kasa, kao i tzv. pepermint sprej, poznatiji u javnosti kao "suzavac".

Prema prvim dostupnim poidacima, D.V. se sumnjiči da je počinio više pljački između Kotora i Herceg Novoga. Tako se sumnjiči da je opljačkao trgovinu “Idea“ u naselju Bijela, te trgovine lanca “Primato“ u Igalu i Zelenici, iz kojih je ukrao novac, cigarete, viski “Red Label“ i dio uređaja video- nadzora! Sumnjiči se i da je u samom Kotoru opljačkao supermarket “Idea“ te benzinsku pumpu “Eko Helenik Jugopetrol“ AD u Kotoru. Tamo je, doznajemo, obijao metalne sefove u objektima i iz njih uzimao novac.

Prema podacima MUP Crne Gore, ukupno pričinjena šteta tijekom opisanih provalničkih krađa u trgovine procjenjuje se na ukupno 24 tisuće eura, dok je vrijednost plijena pljačke benzinske pumpe oko 26 tisuća eura!

24. travanj 2024 13:41