StoryEditor
VaterpoloSLUŽBENO |

OTKAZANA DIVLJA LIGA ‘Tužni smo zbog odluke, koju smo morali donijeti, ali drugačiju nismo mogli donijeti‘

Piše DV
14. kolovoza 2020. - 14:19
Divlja liga na Dančama foto: Tonći Plazibat / CROPIX
Neće se ove godine održat Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Otkazana je 37. Divlja liga zbog loše epidemiološke situacije. 

- Tražili smo rješenje, odgađali početak, mijenjali sustav natjecanja kako bi imali manje radnih dana, tražili mjesto gdje bi mogli ispuniti sve što se traži u ovim ružnim vremenima za igrat, ali koliko god željeli doći do njega, nismo ga uspjeli naći. Nismo pogotovo kad bi promislili što bi bilo ako bi samo jedan sudionik bio pozitivan, morali bi svi koji su bili tog dana na utakmici u izolaciju...

Zatim, kad bi došli do teme - gledatelji, barke, a bilo je jasno kako ne može biti ni približno kao što je bilo, nismo vidjeli smisao igranja iza zatvorenih vrata, samo da se odigraju utakmice.

Ostat će tako zapisano kako smo ovo ljeto imali 23 prijavljene ekipe, kako je održan ždrijeb, ali kako nismo krenuli... Tužni smo zbog odluke, koju smo morali donijeti, ali drugačiju nismo mogli donijeti - napisano je na službenoj stranici Prvenstva dubrovačkih kupališta. 

Prošle godine naslov je osvojio Kamen mali iz Cavtata, koji je u finalu dobio FUN H2O, dok je treća bila Elita. Posljednji put se Divlja liga nije igrala 1992. godine. 

image
U finalu 36. izdanja Divlje lige, koje je odigrano 2019. godine, Kamen mali iz Cavtata dobio je FUN H2O Mlini foto: Božo Radić / CROPIX
loading...

Izdvojeno

26. listopad 2020 01:21