StoryEditorOCM
VaterpoloKUP HRVATSKE ZA KADETE

Jug Adriatic osiguranje preko splitskog Jadrana uplovio u polufinale, Cavtat nije uspio ostvariti isto

Piše Tonči Vlašić
27. srpnja 2024. - 10:34

Jugaši su u polufinalu Kupa Hrvatska za kadete. Sa 7:6 su dobili splitski Jadran, te će poslijepodne na zagrebačkoj Šalati igrati za finale protiv Solarisa.

Momčad trenera Aljoše Lončarića niti jednom nije bila u minusu. Otvorila je četvrtfinale vodstvom 2:0, a nakon što je Jadran uspio izjednačiti na 2:2, potom na 3:3, napravila je seriju 3:0, te sredinom zadnje četvrtine imala najveću prednost. Minutu i 40 prije kraja Antun Abjanić je pogodio za 7:5, 32 sekunde prije kraja Jadran je promašio peterac za izjednačenje.   

Jug Adriatic osiguranje je igrao protiv splitskog Jadrana u sastavu: Roko Polović, Franko Savinović (1), Niko Benić, Bartul Tullio (2), Nikša Matičević, Roko Koncul (1), Antun Abjanić (1), Toni Beran (1), Petar Lončarić, Marko Ivaniš (1), Gabrijel Braica, Roko Plećaš, Antun Potrebica i Luka Blitvić.  

Cavtat nije uspio ostvariti isto, poražen je 4:9 od splitskog Mornara, te će razigravati u nastavku za poredak od 5. do 8. mjesta. Mornar će u polufinalu igrati protiv Medveščaka. Mornar je protiv Cavtata dobio zadnju četvrtinu s 4:0.  

06. rujan 2024 08:27