StoryEditorOCM
TenisDUBROVKINJA MORALA PREDATI MEČ NA WTA TURNIRU U PORTOROŽU

Ana Konjuh stvarno nema sreće. Prošla prvu prepreku, povela u drugom meču i onda...

Piše Tonči Vlašić
12. rujna 2022. - 14:49

Nanizala je tri gema, povela s 3:2, osjetila bol u idućem, šestom gemu prvog seta u kojem je imala break loptu za vodstvo 4:2. Nije uspjela. Izgubila nakon toga i sedmi, pa i osmi gem. Pozvala je poslije toga fizioterapeuta. Prepona ju je mučila. Nakon toga je predala meč.

Ana Konjuh nema sreće, a baš je lijepo dubrovačka tenisačica počela nastup u kvalifikacijama WTA 250 turnira u Portorožu. Dobila je devet mjeseci stariju Tayisiyu Morderger iz Njemačke, 586. sa svjetske rang liste sa 7:5 i 6:2 te se plasirala u završno kolo, stigla na korak do glavnog turnira gdje je čekala 21-godišnja Ruskinja Anastasia Zakharova, 160. tenisačica svijeta. Imala je Ana već spomenutih 3:2 i break loptu u četvrtom gemu. Zatim se ‘javila‘ prepona...

Plan je bio nakon Portoroža ići u Južnu Koreju, također na turnir iz serije WTA 250. U Seoulu je trebala biti prva nositeljica kvalifikacija. Sad ništa od toga. Slijedi joj oporavak. Koliko dugo će opet izbivati s turnira, teško je reći. Jedno je sigurno, vraćala se nakon ‘milijun‘ ozljeda. Vratit će se i nakon (n)ove.

08. svibanj 2024 22:19