StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

VODILI 5:2, A NA KRAJU OSTALI BEZ POBJEDE, KOJU NISU OSTVARILI VEĆ PET UTAKMICA Square sad mora braniti četvrtu poziciju

Piše Tonči Vlašić
1. ožujka 2020. - 21:37
Square je odigrao 5:5 u Splitu protiv istoimenog domaćina, najuspješnijeg hrvatskog kuiba svih vremena, te ga po svemu sudeći poslao u niži rang, ali sebe nije baš vratio u igru za bolju poziciju od četvrte, koju zauzima nakon niza bez pobjede, koji je sad s utakmicom u Splitu stigao do brojke pet. Zbog prethodne četiri utakmice bez pobjede, osvojenog samo jednog boda od mogućih 12, mijenjao je trenera – umjesto Antuna Bačića stigao je Frane Despotović, koji je kao igrač svoje najbolje rezultate ostvario baš sa Splitom. Međutim, Despotović debi na klupi Squarea neće pamtiti po pobjedi protiv fenjeraša. Square je i dalje bez pobjede u 2020. godini (pet utakmica - dva remija i tri poraza). 

Split je utakmicu otvorio vodstvom 2:0. Square je do poluvremena izjednačio na splitskim Gripama, a nastavku nastavio svoj niz te vodio s 5:2. Ali nije uspio sačuvati prednost. Četvrti pogodak je Split postigao u pretposljednjoj, 39. minuti, a peti u posljednjoj te Square ima četiri boda manje od treće Crnice, koja je međusobno bolja od 'crveno plavih', a koja je u derbiju 14. kola kola poražena u Omišu sa 6:4 od Olmissuma, koji je pak preuzeo vrh budući je Novo vrijeme Apfel, branitelj naslova, kod kuće osvojio samo bod protiv Uspinjače Gimke (4:4).

Strijelci za Square u Splitu bili su: Blago Gašpar i Adrijan Micevski po dva pogotka, te Jose Carlos Lopez Lozano jedan. 

Četiri kola prije kraja ligaškog dijela, osam najboljih će u doigravanje, Olmissum ima 33 boda, Novo vrijeme Apfel 32, Crnica 26, Square 22, Futsal Dinamo 20, Vrgorac 17, Uspinjača Gimka 14, AFC Universitas 13, Alumnus 12, te Split 7.

Iduće kolo dolazi Novo vrijeme Apfel u Gospino polje (petak, 6. ožujka). Futsal Dinamo je gost Olmissuma, Crnica čeka Split...
05. svibanj 2024 17:08