StoryEditor
OstaloMALI NOGOMET |

JEDAN, ALI FINALA VRIJEDAN Olmissum izbacio Futsal Dinamo, te čeka, hoće li ići u Makarsku ili će dočekati Squarea

Piše Tonči Vlašić
12. srpnja 2020. - 23:22
Olmissum je prvi finalist doigravanja za prvaka foto: Nikola Vilić / CROPIX
Pogotkom Valerija Jurića u 15. minuti Olmissum je kod kuće dobio polufinale protiv Futsal Dinama, te sad čeka kako će završiti dtrugo polufinale, koje se u Makarskoj igra u ponedjeljak, 13. srpnja, a u kojem se od 20 sati sastaju branitelj naslova i broj jedan u doigravanju, Novo vrijeme Apfel te Square

Ukoliko aktualni prvak bude bolji od 'crveno plavih' tad će u četvrtak, 16. srpnja, Olmissum putovati na finale u Makarsku, a ako Square po treći put dobije ove sezone Novo vrijeme Apfel, u ligaškom dijelu ga je sa 4:3 svladao u Makarskoj, a sa 6:3 u Gospinom polju, tad će omiški sastav biti domaćin finala budući je bio bolje plasiran od dubrovačkog u ligaškom dijelu (Olmissum drugi, a Square četvrti). 

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA HRVATSKE
Četvrtfinala, utorak, 7. srpnja, Omiš: 
Olmissum (2) – Vrgorac (7) 6:1, Zagreb: Futsal Dinamo (3) – Uspinjača Gimka (6) 4:2 nakon produžetka, srijeda, 8. srpnja, Makarska: Novo vrijeme Apfel (1) - Alumnus (8) 3:0, Dubrovnik: Square (4) - Crnica (5) 7:3 nakon produžetka.

Polufinala, nedjelja, 12. srpnja, Omiš: Olmissum - Futsal Dinamo 1:0, ponedjeljak, 13. srpnja, Makarska: Novo vrijeme Apfel - Square. 

Finale se igra u četvrtak, 16. srpnja.  
14. travanj 2021 13:45