StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Tko će pogoditi ako neće Dario Marinović, kad će Jimbee Cartagena postiči pogodak ako neće u zadnjoj minuti!

Piše Tonči Vlašić
29. travnja 2022. - 23:44

Nova utakmica - gostovanje kod Osasune u 25. kolu španjolskog prvenstva, novi pogodak Daria Marinovićau najjačoj ligi svijeta, te novi bod njegove Jimbee Cartagene, koji je izborila pogotkom u zadnjoj minuti utakmice. Osasuna je povela, Marinović izjednačio u 14. minuti prvog poluvremena. Dvije minute prije kraja domaćin je opet poveo, a Jimbee Cartagena izjednačila autogolom igrala Osasune Juninha.  

Nevjerojatno, prošlo kolo iz penala sedam sekundi prije kraja Marinović i ekipa su stigli do boda, također izjednačili na 2:2, bilo je to u utakmici kod kuće protiv Real Betisa. Kolo prije, također kod kuće, stigli su od 0:3 do 4:3 protiv fenjeraša, Burela. Za pobjedu su pogodili u posljednjoj minuti utakmice!

U šest od zadnjih osam utakmica Jimbee Cartagene događa se isto, trese se mreža u posljednjoj minuti. U prve dvije od tih šest utakmica Marinović i ekipa su primili pogodak, te ostali bez pobjede, osvojili samo po bod, a u preostale četiri su pogađali u 40. minuti – prvo dva puta za pobjedu, a sad u zadnja dva kola za bod.

Uglavnom, vodi se velika bitka za što bolju poziciju u doigravanju za prvaka u kojem će igrati osam najboljih. Barcelona je lider s 55 bodova iz 25 utakmica, drugi je Inter FS s 47 bodova iz 25 utakmice, a na trećem mjestu Jimbee Cartagena s 46 bodova iz 24 utakmice. Zatim, i četvrta Palma Futsal ima također 46 bodova (25 utakmica), kao i peti Valdepenas, koji je 46 bodova skupio u 23 utakmice...

Dario Marinović je stigao do dvoznamenkastog učinka ove sezone u španjolskom prvenstvu. Pogodak protiv Osasune mu je deseti! Još ima Jimbee Cartagena odigrati šest utakmica do kraja ligaškog dijela prvenstva. Prva iduća je 3. svibnja kod kuće protiv Valdepenasa...

image

Dario Marinović (Jimbee Cartagena)

10. svibanj 2024 14:07