StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

REMI U MOSKVI Suci, zar Kristijan nije bio bolji?

19. studenog 2016. - 00:53

Iako je u ringu Kristijan Perak pokazao više, sudac je na kraju dignuo u zrak i njegovu, ali i ruku njegovog suparnika, 29-godišnjeg Azerbajdžanca Talekha Nadzhafzadea. Drugi put u profesionalnoj karijeri borba Kristijana Peraka je završila bez pobjednika, i to u istoj dvorani, u njegovoj prvoj borbi u M1 organizaciji protiv Valeryja Myasnikova. Bilo je to 10. travnja 2015. godine.

33-godišnji član dubrovačkog Gladiatora se dva mjeseca pripremao za borbu protiv Nadzhafzadea. S obzirom na prikazano u Moskvi dobro se pripremio.

- U ringu me čeka hrvač, kojemu je stil rušenje i kontrola u parteru. Tjelesno je jak. Morat ću imati dobro kretanje da spriječim rušenja i s tim kombinirati udarce – istaknuo je Kristijan uoči borbe. Cilj mu je bio zaključiti borbu prije odluke sudaca.

Suci su rekli kako nije u tome uspio. Tko je gledao borbu, teško će se složiti s tom odlukom. Kristijanu je ovo bila četrnaesta profesionalna borba. Ostao je na devet pobjeda, ali i na tri poraza. S druge strane Nadzhafzadea j do sada imao četiri profesionalne borbe: tri je dobio, a jednu izgubio. Poraz je upisao u svom debiju. Kristijan je prekinuo njegov niz od tri pobjede.

17. travanj 2024 11:38