StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Prekinut je niz Jimbee Cartagene, osmi pogodak Daria Marinovića, jedini je zatresao mrežu najtrofejnijeg španjolskog kluba u 20. kolu!

Piše Tonči Vlašić
22. ožujka 2022. - 22:41

Inter Movistar je četrnaest puta osvajao naslov španjolskog prvaka, toliko su ukupno osvojila četiri klub od drugog do petog mjesta liste uspješnosti. Inter Movistar je pet puta bio prvak Europe. Nitko uspješniji. Inter Movistar je jedanaest puta osvojio španjolski kup. Nitko uspješniji. Inter Movistar je četrnaest puta osvojio španjolski kup. Nitko uspješniji. Jedino nije najviše puta osvojio Kup kralja. Tu je Barcelona uspješnija.

Jimbee Cartagena je prvi put u povijesti dobila ove sezone Inter Movistar, i to u prvom dijelu s 5:2, i to u gostima. Bilo je to 6. studenog 2021. godine. Sad su Jimbee Cartagene i Inter Movistar bili suparnici u Cartageni u 20. kolu španjolskog prvenstva.

Nije opet slavio Dario Marinović, koji je sad i pogađao mrežu najtrofejnijeg kluba. Bio je strijelac u 17. minuti za vodstvo Jimbee Cartagene 1:0. Ali, sredinom nastavka, preokret. Dva pogotka gostiju. Iako je bilo još deset minuta do kraja utakmice nakon što je na semaforu zasvjetlilo - 1:2 - Marinovićev pogodak je osto jedini u mreži Inter Movistara

Jimbee Cartagena je ostala četvrta s 35 bodova, Barcelona je prva s 45 bodova. Palma Futsal je druga s 40 bodova i utakmicom više, treći je Valdepenas s 37 bodova, Inter Movistar ima kao i Jimbee Cartagena 35 bodova, ali je odigrao utakmicu više...

Jimbee Cartagena je upisala četiri poraz. Prekinut je njezin niz od šest utakmica bez poraza. Marinović je ove sezone na učinku od osam prvenstvenih pogodaka.

10. svibanj 2024 01:48