StoryEditorOCM
OstaloKARATE

Neki novi klinci, Kakatu jedanaest medalja s turnira 1. kola Dalmatinske lige, Agata, Marta i Borna na najvišoj stepenici postolja

Piše Tonči Vlašić
23. travnja 2024. - 12:55

Krenula je nova sezona Dalmatinske lige. Karate klub Porto Tolero okupio je u pločanskom Domu sportova 412 natjecatelja iz dvadeset i jednog kluba. Nastupio je i dubrovački klub Kakato, koji je osvojio tri zlatne, dvije srebrne i šest brončanih medalja.

Zlatni su bili Agata Bjelica, Borna Golubović i Marta Bjelica, koja je osvojila i broncu. Noa Hai Čupić i Filip Bjelica su osvojili srebro i broncu, a preostale tri bronce Nika Cvjetović, Dolores Kulušić i Ivan Mršić.

- Novu sezonu smo dočekali s dosta promjena, te je ovaj rezultat više nego dobar – rekao je Željo Perković, trener Kakata, koji je zauzeo deseto mjesto u poretku klubova.

image

Karate klub Kakato na 1. kolu Dalmatinske lige u Pločama (gornji red, s lijeva: Arnela Ovčina, Filip Bjelica, Katarina Glavinić, Noa Hai Čupić, Marta Bjelica, Željan Udovičić, Petar Čokljat, Željo Perković, donji red: Ivan Mršić, Nika Cvjetović, Dolores Kulušić, Gita Bratoš, Borna Golubović i Agata Bjelica)

Novi nastup članovi Kakata imat će na Prvenstvu Dalmacije, koje se održava u Splitu, u nedjelju, 4. svibnja.

04. svibanj 2024 21:06