StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Ne staje reprezentativac iz Mokošice, jučer je slavio 32. rođendan, danas je pogodio treću utakmicu za redom za ostanak njegove momčadi na drugom mjestu

Piše Tonči Vlašić
25. svibnja 2022. - 23:36

Dariom Marinović je u 13. minuti utakmice 28. kola postigao svoj 13. pogodak ove sezone. Sad je prvi topnik Jimbee Cartagene, drugoplasiranog sastava najjače lige svijeta. Točnije, dijeli prvo mjesto s Brazilcom Lucaom. Svojim 13. pogotkom Marinović i ekipa su poveli s 2:0, minutu prije je Španjolac Bebe svojim sedmim pogotkom prvi tresao mrežu Jeana, koji je na kraju ipak uspio osvojiti bod.

Jean je smanjio prednost domaćina u istoj minuti kad je pogodio Marinović, a do poravnanja stigao u predzadnjoj, 39. minuti. 

Propustila je tako Jimbbe Cartagena još jednu priliku za bijeg konkurenciji u borbi za prvo mjesto. U zadnje četiri domaće utakmice pobjeda i tri remija. 

U predzadnjem kolu je gost Zaragoze, a u zadnjem dočekuje Barcelonu. Zaragoza se bori za ostanak. Ima samo bod više od predzadnjeg Real Betisa. Dva najslabija ispadaju, Osam najboljih igra za prvaka. Barcelona je već osigurala prvo mjesto. Ima  62 boda. Četiri ekipe su u igri za drugo mjesto: 2. Jimbee Cartagena 54 boda, 3. Palma Futsal 52 boda, 4. Moviestar Inter 52 boda, 5. FS Valdepenas (utakmica manje) 50 bodova...

Od šestog Jeana do jedanaeste Cordobe je šest bodova razlike (Jean ima 41 bod). 

Marinović je pogađao u zadnje tri utakmice, u pet od zadnjih šest utakmica!

10. svibanj 2024 07:19