StoryEditorOCM
OstaloHRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA

Ne silaze s pobjedničkog postolja: nova medalja je oko vrata igrača Dubrovnik Sharks!

Piše Tonči Vlašić
4. lipnja 2023. - 16:16

Nije ova sezona bila kao prethodne, ali nova medalja je oko vrata Dubrovnik Sharksa. Izborena je bronca u Splitu na završnici Hrvatske flag football lige. U obje utakmice dubrovačke ekipe bilo je neizvjesno do kraja. U polufinalu poraz od Zagreb Patriotsa s 26:20, a u utakmici za treće mjesto pobjeda protiv Osijek Cannonsa s 42:40. Prvak je opet Split Sea Wolves, koji je u finalu s 44:31 bio uspješniji od zagrebačkog sastava, te je šesti put za redom najbolji.

Proteklih godina o naslovu su odlučivali Dubrovnik Sharks i Split Sea Wolves. Prošle sezone je završnica, jer je dubrovačka ekipa bila (prvi i do danas jedini put) najbolja u ligi, odigrana u Dubrovniku. Splitska ekipa je obranila naslov pobjedom u produžetku. Prethodne završnice, kao i ovogodišnja, odigrane su u Splitu jer je novi/stari prvak u ligi ostvario najbolji rezultat u prvom dijelu sezone.

Dubrovnik Sharks nije dočekao ovu sezonu kompletan. Zatim, zbog ozljede nije mogao računati u završnici na Luku Stanišića, ali je unatoč tome nastavljen niz osvajanja medalja nakon četiri uzastopna naslova doprvaka Hrvatske.

image

Kruno Kuzmanić (Dubrovnik Sharks) je poletio zrakom...

Tonci Plazibat/Cropix

Broncu su na završnom turniru u Splitu za Dubrovnik Sharks izborili Marko Miletić, Bruno Soldo, Marino Matijaš, Tibor Malkić, Andriano Čupić, Josip Vrdoljak, Maro Zelen, Marin Savinović, Lujo Domaćin, Lukša Miletić, Fran Popov i Kruno Kuzmanić.

27. travanj 2024 10:56