StoryEditorOCM
OstaloKARATE

Marta Bjelica u Kupu dvostruko uspješnija nego na državnom, Željo Perković: ‘Potvrdila je kako prethodni uspjeh nije bio slučajan!‘

Piše Tonči Vlašić
28. travnja 2023. - 23:28

Marta Bjelica se dva puta popale na pobjedničko postolje Kupa Hrvatske za mlađe uzraste. U Jastrebarskom je članica Karate kluba Kakato bila treća u katama, te treća u borbama u kategoriji do 50 kilograma.

- Marta je taj uspjeh ostvarila u konkurenciji dvanaest natjecateljica. Ovim rezultatom izborila je mjesto u reprezentaciji, te će nastupiti na prvenstvu Balkana, koje se krajem svibnja održati u Baru – pohvalio se trener Kakata Željo Perković.

- Marta je prošle godine osvojila broncu na državnom u katama. Sad je potvrdila kako prethodni uspjeh nije bio slučajan – dodao je Perković.

image

Trener Kakata Željo Perković i Marta Bjelica

- Nastupili smo i na državnom kadetskom, juniorskom i mlađe seniorskom prvenstvu u katama. Asia Vlašić je u konkurenciji 31 natjecateljice stigla do osmine finala, Dali Macanović, Zara Hadžović i Eva Šanje su ostali bez plasmana. Zahvaljujući Marti opet smo među klubovima osvajačima medalja - naglasio je trener Kakata.

06. svibanj 2024 01:19