StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

ITALIJA Kakav start Mantove, sva četiri gola za pobjedu u Pesaru postigli bivši igrači Squarea, tri Ante Daničić s kapetanskom trakom oko ruke!

Piše Tonči Vlašić
10. listopada 2020. - 21:28
Marko Kuraja i Ante Daničić slave u dresu Mantove, talijanskog prvoligaša pobjedu u Pesaru foto: divisionecalcioa5.it
Ante Daničić se ostavio malog nogometa, zaključio karijeru nakon poraza Squarea u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske prošle sezone, ali je nakon toga dobio poziv iz Italije, uspjeli su ga nagovoriti da nastavi igrat, te je i on krenuo put Mantove. Njegov broj je okrenuo Frane Despotović, koji je bio trener Squarea u završnici prošle sezone, a koji je dobio poziv koji se ne odbija, te je preuzeo talijanskog prvoligaša. Nakon toga je Despotović povukao za sobom iz Gospina polja Mirka Hrkača, Blaga Gašpara i Marka Kuraju, te na kraju i Daničića.

Stiglo je još poznatih imena iz Prve hrvatske lige u redove talijanskog prvoligaša sa sjevera Italije. Uglavnom, Mantova je novu sezonu počela ove subote u gostima, u Pesaru, i slavila protiv domaćina, aktualnog prvaka, sa 4:2, a prva tri pogotka za goste postigao je Ante Daničić, dok je za konačnih 4:2 pogodio Mirko Hrkač! Igrao je, naravno, i Marko Kuraja, kao i Blago Gašpar. 

Danac, kako od milja zovu Daničića, dobio je uz sve to čast biti kapetan Mantove, sad je još dobio utakmicu kod prvaka postigavši hat trick, te će svoj debi u jednoj od najjačih liga svijeta pamtiti dugo, dugo... 

image
Slavi Ante Daničić, kapetan Mantove - debi u Prvoj talijanskoj ligi pamtit će po kapetanskoj traci, tri pogotka i pobjedi
26. travanj 2024 18:41