StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

FINALE OSTALO SANAK PUSTI Najuspješniji klub Kupa Španjolske rastužio Daria Marinovića i ekipu

Piše Tonči Vlašić
27. ožujka 2021. - 14:51

Šteta, Dario Marinović nije uspio sa Jimbee Cartagenom izboriti finale Kupa Španjolske, ostvariti povijesni uspjeh kluba. Nakon 2:1 četvrtfinalne pobjede protiv prošlogodišnjeg finaliste Viñu Albali Valdepeñasa u četvrtak u velebnoj dvorani u Madridu, WiZink centru, koja je domaćin završnog turnira, poražen je od Inter Movistara FS s 2:0.

Mreža Jimbee Cartagene zatresla se prvi put u polufinalu u 29. minuti, a drugi put u posljednjim sekundama utakmice, kad je Jimbee Cartagene jurila izjednačenje, sve snage preselila pred gol suparnika. Tako je najuspješniji klub natjecanja, Inter Movistar FS je deset puta osvajao Kup Španjiolske, izborio finale u kojem će igrati protiv uspješnijeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Levante i Barcelona, aktualni europski prvak i branitelj naslova.

Marinoviću i ekipi u sezoni u kojoj klub iz Cartagene želi ostvariti povijesni uspjeh - doći do trofeja - ostaje još jedna prilika za to, domaće prvenstvo. Trenutno je Jimbee Cartagene treća sa šest bodova manje od lidera, Levantea, te bodom manje od drugoplasirane Palme Futsal...

Finale Kupa Španjolske igra se u Madridu u nedjelju, 28. ožujka.

27. travanj 2024 06:36