StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE |

DRUGA HRVATSKA LIGA DUBROVNIK NERETVA Torcida na Osojniku u zadnjem krugu napravila preokret, te je usamljena na vrhu tablice

Piše Tonči Vlašić
13. rujna 2021. - 23:29

Svih pet utakmica završile su slavljem domaćina, u samo jednoj je bilo neizvjesno, i to u ogledu na Osojniku između Torcide Osojnik i Omladinca iz Vodovađe, dok je u preostala četiri ogleda bila velika razlika. Najuvjerljiviji su bili boćari Postranja protiv Umčana (19:5), zatim Rijeka Mandaljena i Ploče s 18:6 protiv HVIDRA Gromače odnosno Slavena s Grude, a Slivno je 'samo' 16:8 dobilo SUM Mokošicu.

Torcida Osojnik je vodila nakon prvog kruga sa 6:2, nije dobila samo jednog pojedinca, ali na gumama sjajan je bio Omladinac. Dobio je sve četiri discipline, te je uoči zadnjeg kruga vodio s 10:6. U zadnjem krugu trebao je dobiti jednu disciplinu za osvajanje boda, tri poena za pobjedu. Osvojio je samo jedan, te je domaćin stigao do pobjede.

Torcida Osojnik je igrala u sastavu: Antun Lučić, Stanko Matković, Stijepo Memunić, Damir Milošević, Stijepo Njirić, Ivica Puljizević, Stijepo Svićarević, Ivan Šurko, Božo Žmirak i Lukša Žmirak, a za Omladinac Srećko Batinić, Slavoljub Đuričić, Ivica Fiorović, Vlaho Fiorović, Pero Glavinić, Stanislav Matić, Marko Matijić i Kristijan Ramadan. Sudili su Petar Biočić i Miro Vranješ.

Torcida Osojnik je jedina momčad sa svih 6 bodova, bez poraza su s pobjedom i remijem nakon 2,. kola Rijeka Mandaljena, Ploče i Slivno, dok su bez pobjede Slaven Gruda, SUM Mokošica i HVIDRA Gromača s tim što Slaven ima bod, a dva preostala sastava niti jedan. Postranje, Omladinac i Umčani imaju pobjedu i poraz. 

25. travanj 2024 19:35