StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Dario Marinović opet strijelac, Jimbee Cartagena njegovim pogotkom povela kod kuće 4:0, sedam minuta prije kraja vodila je s 5:1, a onda....

Piše Tonči Vlašić
26. veljače 2022. - 14:21

Dario Marinović je opet bio strijelac u najjačoj ligi svijeta, španjolskoj. Hrvatski malonogometni reprezentativac iz Mokošice pogodio je mrežu Zaragoze, pretposljednjeg sastava lige, u 25. minuti za 4:0, u 33. minuti njegova Jimbee Cartagena je u svom domu vodila s 5:1, ali na kraju nije slavila pobjedu.

Zaragoza je uspjela doći do 5:5 i boda, dva pogotka je postigla u posljednjoj minuti. Posljednji peti je bio autogol. Lucao, trostruki strijelac za domaćina protiv Zaragoze upisan je i kao strijelac izjednačujućeg pogotka gostiju.

Jimbee Cartagena tako nije uspjela s utakmicom manje preskočiti ElPozo Murciu na trećem mjestu, Jimbee Cartagena 30 bodova iz 15 utakmica, ElPOzo Murcia 31 bod iz 16 utakmica. Barcelona vodi s 38 bodova, drugi je Valdepenas s 34 boda...

Puno je još do kraja. Jimbee Cartagena je točno na pola puta. Ima još 15 utakmica. Borba za što bolju poziciju u doigravanju se nastavlja. Marinoviću je ovo bio šesti prvenstveni pogodak ove sezone.

10. svibanj 2024 01:59