StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Dario Marinović opet slavi. Nakon što je izabran u najbolju momčad 21. kola najjače lige svijeta, u 22. kolu je pobijedio iako je prvo poluvrijeme izgubio s 3:0

Piše Tonči Vlašić
16. travnja 2022. - 14:32

Dario Marinović je s Jimbee Cartagenom sačuvao drugo mjesto na prvenstvenoj tablici, očekivano je svladao na svom terenu posljednjeplasirani sastav lige, Burela, sigurnog putnika u niži rang, međutim, do pobjede nije stigao lako. Naprotiv.

Gosti, koji ne znaju za pobjedu, dobili su prvo poluvrijeme s 3:0, vodili sve do tri minute prije kraja, imali bod u ruci na ulasku u posljednju minutu, ali je Jimbee Cartagena uspjela preokrenuti rezultat, pobijediti s 4:3, osvojiti dva boda, te je s utakmicom manje druga. Marinović i ekipa imaju 41 bod, toliko ima i treći Movistar Inter, koji je odigrao utakmicu više. Barcelona vodi s 51 bodom i utakmicom više.

Jimbee Cartagena ima odigrati još devet utakmica, neki i deset poput petog Valdepenasa, koji ima 40 bodova, kao i četvrta Palma Futsal, koja ima samo jednu utakmicu manje. Šesta je ElPozo Murcia s 38 bodova i utakmicom manje. Baš je gužva od drugog do šestog mjesta. Prvoh osam će u doigravanje za prvaka. 

Andresito je prvi strijelac Jimbee Cartagene s 12 pogodaka, Marinović, koji nije pogađao protiv Burela, ove sezone je na učinku od 8 pogodaka. U prethodnom kolu, 21., Marinović je ne samo izabran za igrača utakmice (Jimbee Cartagena je u derbiju svladala u gostima Palma Futsal s 2:1, i to pogotkom u posljednjoj, 40. minuti), već je izabran i u najbolju momčad kola. 

10. svibanj 2024 05:30