StoryEditorOCM
NogometUSPJEH

Veterani HNK Dubrovnik izgubili prvu utakmicu, a zatim dobili iduće tri, u trećoj bivšeg prvaka, te se plasirali u polufinalu prvenstva Hrvatske!

Piše Tonči Vlašić
1. listopada 2023. - 00:03

Veterani HNK Dubrovnik su u polufinalu prvenstva Hrvatske. Zapjevali su nakon što su u četvrtfinalu svladali na penale Zagorec iz Krapine. Pobjeda protiv bivšeg prvaka bila im je treća pobjeda za redom nakon startnog poraza od Moslavine na 23. Prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koje se igra u Rovinju.

U skupini su bili drugi, Moslavina, koja ih je dobila s 1:0, prva. Izbacili su Svačić Brodski Stupnik, kojeg su dobili s 1:0 u drugom nastupu u skupini. Ta pobjeda ih je odvela u osminu finala, a tu su s 3:0 svladali Mostanje Karlovac, te se plasirali u četvrtfinale. I onda 1:1 protiv sastava iz Krapine, te su penali odlučivali tko će u polufinale...

Prepreka na putu do finala dubrovačkim nogometašima bit će zagrebačka Trešnjevka. U drugom polufinalu suparnici su Jadran Poreč i Moslavina. Ukupno su 33 momčadi u Rovinju. 

image

Mato Šimunović (veterani HNK Dubrovnik)

Tonči Vlašić/

Na prvenstvu HNK Dubrovnik igra pod vodstvom Mara Hađije i Miha Rešetara u sastavu: Marko Vulinović, Dario Rončević, Mario Bartulović, Nikša Prlenda, Igor Zekić, Mato Brajković, Marko Dobroslavić, Mato Šimunović, Nino Dubretić, Denis Hasanović, Ivan Rezo, Damir Orešković, Marko Dadić, Stjepan Garvan, Marko Mostahinić, Igor Žilić i Hrvoje Šimunović.

29. svibanj 2024 12:10