StoryEditorOCM
NogometTURSKA

Umjesto 0:3, vodiš nakon prvog poluvremena 1:0, umjesto 2:0 u nastavku, na kraju spašavaš bod

Piše Tonči Vlašić
27. kolovoza 2023. - 10:12

Umraniyespor je u 3. drugoligaškom kolu uzeo bod u gostima, 1:1 kod Sakaryaspora, koji ima stadion, boli glava. Prekrasno zdanje, koje prima više od 28.000 gledatelja, otvoreno je 2017. godine.

- Prvo poluvrijeme smo trebali primiti tri pogotka, a u drugom smo mogli rješiti utakmicu, otići na 2:0 i ostvariti prvu pobjedu ove sezone – javio se Tomislav Glumac, kapetan Umraniyespora, koji je poveo u trećoj minti sudačke nadoknade prvog poluvremena. U nastavku, domaćin je izborio kazneni udarac u 72. minuti i iskoristio ga – 1:1, a u posljednjoj minuti utakmice još jedanom stavio loptu na bijelu točku, ali taj je promašio.

Nakon startnog poraza 2:1 kod Genclerbirligija, Umraniyespor je odigrao 0:0 kod kuće protiv Goztepea.

Podsjetnik, samo četiri igrača su ostala od sastava koji je lani igrao Superligu. Novi je i predsjednik kluba, koji želi do 15. rujna, do tad traje prijelazni rok, ojačati momčad. Uspije li, opet će Glumac i ekipa u borbu za vrh, za plasman u najveći rang.

Nakon svega što se događalo kod Sakaryaspora, zadovoljan ili ne?

- Uvijek je bod u gostima dobar rezultat – istaknuo je 32-godišnji nogometaš iz Mokošice.

I u idućem, 4. kolu, Umraniyespor je gost, i to Bodrumspora, koji je u prva tri kola ostvario pobjedu, neodlučan rezultat i poraz. Upravo tim redom.

03. svibanj 2024 15:13