StoryEditorOCM
NogometNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE ‘DUBROVNIK KUP‘ U GRUŽU

Tko će osvojiti jedanaesti Dubrovnik kup? U finalu su pobjednik sedmog i pobjednik desetog izdanja!

Piše Tonči Vlašić
25. kolovoza 2024. - 23:14

Caffe bar Puls je bio pobjednik 2017. godine kad je održano sedmo izdanje Nogometnog turnira na male bare ‘Dubrovnik kup‘, a prošlo ljeto je Petrovo selo upisalo ime na listu pobjednika kad je turnir doživio svoje deseto izdanje. 

Gruž je priželjkivao kako će domaća ekipa, Gravosa United, igrati u finalu, ‘zeleno crni‘ su imali bučnu podršku s tribina, ali nisu uspjeli protiv Luke Palamete, Duje Reza, Hrvoja Šimunovića, Marka Dadića i ekipe. Poraženi su s 0:5. Palameta je bio trostruki strijelac za Caffe bar Puls, Dadić i Šimunović su postigli po jedan.

U drugom polufinalu Long time je prijetio i tresao mrežu Petrova sela, poveo s 2:0 (strijelci Lukša Pušić i Stijepo Delija), ali do kraja utakmice 5:0 za branitelja naslova, koji je nastupio bez Ante Sršena, ali s povratnikom Ivanom Ararom, koji je bio prvonime utakmice. Postigao je čak četiri pogotka, te asistirao Goranu Zeku za 4:2. Inače, Arar je zbog žutih kartona propustio četvrtfinale, a Sršen sad polufinale. U finalu će biti kompletni. 

Uoči zadnjeg dana turnira Arar je vodeći strijelac s 9 pogodaka, dok je Duje Rezo drugi s pet pogodaka. 

Finale se igra u ponedjeljak, 26. kolovoza, s početkom u 21.30 sati na igralištu Osnovne škole Ivana Gundulića. Prije posljednje utakmice ovogodišnjeg turnira, koji je okupio 66 sastava, ogleda Caffe bar Puls - Petrovo selo, igra se utakmica za treće mjesto. Gravosa United - Long time otvaraju zadnji dan turnira u 20.30 sati.   

USKORO SLIKOVNICA POLUFINALNE VEČERI

15. rujan 2024 14:56