StoryEditorOCM
NogometTURSKA

Sudac lopove! Sram te bilo, idi radit neki drugi posao. Nemoguće da s pet metara nije vidio!

Piše Tonči Vlašić
6. studenog 2023. - 21:56

Ne ide Tomislavu Glumcu ove godine, početkom 2023. borba za ostanak, koja nije završila uspješno, te je Umraniyespor ispao iz najvećeg ranga, a sad ne ide ni u drugom razredu, na početku nove sezone.

U derbiju začelja, zadnjoj utakmici 11. kola, jedinoj koja je odigrana ovog ponedjeljka, 6. studenog, Umraniyespor je na svom terenu dočekao Tuzlaspor, samo jedan od dva sastava koji mu gledaju u leđa. Pobjeda je donosila bijeg s pozicija, koje vode u niži rang.

Nije uspio, 1:1, iako je poveo u 14. minuti (gosti su izjednačili šest minuta poslije), iako je od 71. minute imao igrača više, iako je na kraju, u zadnjoj minuti, bio penal k‘o kuća, ali… Sudac se nije oglasio. Nije dosudio kazneni udarac već je označio kraj utakmice. 

Sudac lopove! Sram te bilo, idi radit neki drugi posao. Nemoguće da s pet metara nije vidio prekršaj u kaznenom prostoru! Zar je moguće da postoji ovakav sudac? - samo su neki od komentara. Odluku sudac, naravno, nije promijenio, te je Umraniyespor i dalje na 16. mjestu. Ima sad 9 bodova (dvije pobjede, tri neodlučena rezultata i šest poraza).

Tuzlaspor je ostao na predzadnjem, 17. mjestu. Na njegovom kontu je sad 8 bodova. Zadnji Altay ima 5 bodova… Prva dva idu izravno u najveći rang, plasirani od trećeg do sedmog mjesta razigravaju tko će biti treći sastav koji će također u Superligu. Trenutno sedmi Kociorengucu ima 8 bodova više od Umraniyespora.

Do kraja sezone je još 23 kola, 69 bodova je u igri…

02. svibanj 2024 23:40