StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Stigla ekipa i iz Mokošice, Jakov Rašetina, Mate i Blaž Pezo uz ‘Vatrene‘: ‘Bez dileme ovo je novi veliki uspjeh hrvatskog nogometa, a naravno, sad svi...‘

Piše Tonči Vlašić
17. prosinca 2022. - 13:47

Nisu tako brojni, kao prije Argentine, ali su hrvatski navijači i dalje tu, i kad je tako, opet se razvila zastava na plaži ispred hotela Hilton u Dohi gdje je smještena hrvatska nogometna reprezentacija za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru. Opet se pjevalo, skandiralo, neka ‘Vatreni‘ znaju da nas ima uoči završnog čina, bitke za broncu protiv Maroka.

I u tom ‘moru‘ navijača u dresovima hrvatske reprezentacije i Blaž Pezo, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog. Nije stigao sam. Sin Mate, zatim Jakov Rešetina, također iz Mokošice. Pridružio im se i bivši nogometaš Ante Aračić.

- Uoči prvenstva je malo tko očekivao kako ćemo stići ovako daleko, tako i ja, te je oduševljenje ovim rezultatom, iako smo bili prije četiri godine u finalu, veliko, baš veliko. Bez dileme ovo je novi veliki uspjeh hrvatskog nogometa, a naravno, sad svi priželjkujemo i vjerujemo u pobjedu protiv Maroka i osvajanje brončane medalje – kaže Blaž Pezo.

- Meni zadovoljstvo da nakon Rusije, prvenstva gdje sam imao priliku pratiti četvrtfinale u Sočiju, te veliko finale u Moskvi, mogu i u Kataru pogledati izuzetno važan nastup naše reprezentacije. Kad gledam cijelo prvenstvo, sve reprezentacije, više sam prije njegovog početka očekivao od Engleske, zatim Njemačke, pogotovo jer je ona razočarala u Rusiji prije četiri godine. Engleska jer je imala baš dobru momčad, kao i Brazil. Ali, kad je Brazil u pitanju, to mi nije žao. Ta naša pobjeda u četvrtfinalu je jedan prekrasan trenutak koji je sve nas učinio ponosnima. Vjerujem kako ćemo se tako osjećati i nakon današnje utakmice – poželio je Blaž Pezo.

Hrvatska i Maroko utakmicu za broncu igraju od 16 sati po hrvatskom vremenu na Khalifa stadionu u Dohi. 

image

Idemo ‘Vatreni‘ - Mate Pezo

Tonči Vlašić/
image

Blaž Pezo na plaži hotela Hilton u Dohi gdje se razvila velika hrvatska zastava (i) uoči utakmice s Marokom za treće mjesto

Tonči Vlašić/
image

Bio je u Rusiji prije četiri godine, sad i u Kataru - Blaž Pezo

Tonči Vlašić/
image

Jakov Rašetina iz Mokošice i Ante Aračić iz Imotskog

Tonči Vlašić/
25. travanj 2024 02:02