StoryEditorOCM
NogometRUMUNJSKA

Nema više vremena za bilo što, nema više vremena, 93. minuta... evo prilika, gol, gol, gol.... ljudi, što je ovo!? Aganović, Aganović!

Piše Tonči Vlašić
4. rujna 2023. - 22:43

Ušao je u igru u 29. minuti, a u trećoj minuti sudačke nadoknade od četiri, koliko je pokazao sudac, zatresao je iz slobodnog udarca, s više od 20 metara udaljenosti, mrežu UTA Arada za pobjedu kod kuće 1:0 u utakmici 8. kola (pogodio je gornji lijevi kut Florina Iacoba, vratara gostiju, koji su nakon toga imali zicer, bili sami pred vratima domaćih, ali nisu izjednačili).

Sepsi OSK tako slavi Dubrovčanina, slavi treću prvenstvenu pobjedu ove sezone, plus ima isto toliko remija. I dalje je bez poraza, te šesti na tablici s 12 bodova.

Vodi FCSB s 18 bodova, CFR Cluj ima 16, Rapid Bukurešt i Universitatea Craiova po 14, te Petrolul 13, međutim, svi iznad njega su odigrali jednu (prva dvojica) ili dvije utakmice više (treći, četvrti i peti).

Ovo je treći pogodak ove sezone Aganovića, drugi u prvenstvu, jedan je postigao u Europi. Plus je asistent, razigrava suigrače, plus je itekako zaslužan za osvajanje rumunjskog Superkupa u prvoj utakmici nove sezone, pobjedi protiv aktualnog prvaka, Farul Constante

Utakmica protiv UTA Arada bila je sto i prva prvenstvena utakmica 35-godišnjeg Dubrovčanina u dresu Sepsi OSK-a, te njegov dvanaesti pogodak.

28. travanj 2024 06:19