StoryEditor
NogometPOTVRĐENO |

BIT ĆE FESTA NA GRUDI Splitski Hajduk stiže na Gnjile na proslavu 100-og rođendana Hrvatskog nogometnog kluba Slaven

Piše Tonči Vlašić
2. lipnja 2021. - 19:58
Slaven (Gruda) - HajdukHajduk.hr

Hrvatski nogometni klub Hajduk (Split) potvrdio je kako će prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu odigrati 19. lipnja na Grudi. Splitski 'Bili' bit će gosti na proslavi 100. rođendana Hrvatskog nogometnog kluba Slaven. Utakmica na Gnjilama počet će u 17 sati.

Hajduk pod vodstvom novog trenera Jensa Gustafssona stiže na hrvatski jug dva dana prije utakmice, i ne dolazi samo zbog utakmice, već će tu odraditi tri treninga, i to, želja je 'Bilih', po jedan u Dubrovniku, u Župi dubrovačkoj, te u Konavlima.

Puno puta je Hajduk bio dragi gost Slavena (posljednji put u veljači 1994. godine), a 'Bili' su uvijek rado i željno viđeni u dubrovačkom podneblju na radost brojnih navijača našeg Kluba – ističe se na službenoj stranici Hajduka uz podatak kako su u Slavena ponikli bivši legendarni nogometaši Hajduka, Zvonimir Deranja i Vlaho Macan, dok su u Slavena igrali bivši hajdukovci: Petar Kurir, Boris Kumer, Marin Kurtela, Željko Josipović, Milan Petrović i Mirko Prka

Isto tako navodi se kako su trenersku dužnost u Slavena obavljali legendarni Božo Broketa, Boris Kumer, Veselin Zrilić, Marin Kurtela, Marino Beletić, Zdenko Adamović i Milan Petrović.

13. lipanj 2021 10:14