StoryEditorOCM
NogometMALI ‘VATRENI‘ IZ KONAVALA

Dani sreće! Mateo Čupić iz Gornjih Vataja nakon derbija Prve HNL, imao debi u dresu reprezentacije! Oba će pamtiti po velikoj pobjedi!

Piše Tonči Vlašić
8. ožujka 2023. - 21:48
Mateo Čupić iz Gornjih Vataja, Konavljanin, u svom debiju za reprezentaciju (gornji red, četvrti s lijeve strane), te u dresu Hajduka

Lijepi dani za Matea Čupića iz Gornjih Vataja, stopera koji je ponikao u Nogometnoj akademiji Konavle, a koji je sad standardan član pionirske momčadi splitskog Hajduka, lidera Prve hrvatske lige.

Čupić je krajem prošlog tjedna dočekao poziv izbornika U15 reprezentacije Sretena Ćuka, u subotu je slavio s Hajdukom u derbiju Prve HNL u Poljudu protiv prvog pratitelja, Osijeka s 1:0 (Hajduk i dalje bez poraza, 17 pobjeda i 2 remija, sad ima 12 bodova prednosti u odnosu na Dinamo i Osijek, prvenstvo je, za mnoge, odlučeno), a zatim je imao debi u reprezentaciji.

Pamtit će i tu svoju prvu utakmicu u dresu ‘Vatrenih’ po dobru. Zaigrao je u Prelogu protiv Mađarske od prve minute. Na kraju slavio s ostalima veliku, uvjerljivu pobjedu 8:0!

05. svibanj 2024 14:22