StoryEditorOCM
ZabavaŠUŠKA SE

Zdravko Mamić planira ponovno pred oltar? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila

Piše MOZAIK SD
24. siječnja 2023. - 09:36

Već se neko vrijeme šuška kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’, te da bi se uskoro trebali vjenčati, piše Story.

Navodno je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

No, šuškanja je potaknuo skupocjen automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost, objavio je Story.

Koji je status braka s Marinom nije poznato.

24. siječanj 2023 11:25