StoryEditorOCM
ZabavaSRETNA VIJEST

Srpski glumac koji je zaludio i Hrvatice uskoro postaje otac

Piše Gloria.hr
17. rujna 2023. - 20:06

Srpski glumac Miloš Biković koji je zaludio djevojke diljem regije, definitivno se skida s liste najpoželjnijih neženja jer je ovih dana otkriveno da s djevojkom Ivanom Malić čeka dijete, prenosi Gloria.

"Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", napisao je glumac na Instagramu, kada su se srpski mediji uveliko raspisali o dolasku bebe.

A kako ti isti mediji tvrde, glumac koji se proslavio akcijskim filmovima i serijom ‘‘Južni vetar‘‘, otac će postati još ove godine. Miloš i Ivana, po struci odvjetnica, upoznali su se na ljetovanju u Rovinju 2021., ubrzo su postali par, a prvi put su se zajedno pojavili na beogradskoj premijeri filma ‘‘Južni vetar - ubrzanje‘‘ krajem iste godine. Prije nekoliko mjeseci nagađalo se i kako pripremaju vjenčanje u Crnoj gori odakle je ona rodom, no čini se da ih je beba preduhitrila.

01. listopad 2023 14:40