StoryEditorOCM
ZabavaHIT NA TIKTOKU

Nepalka ostavila dečka i došla raditi u Hrvatsku: ‘Upravo gledam ljude kako troše moju tjednu plaću‘

Piše L.G./JL
19. studenog 2023. - 16:34

Ova prekrasna 23-godišnja Nepalka pronašla je posao u Hrvatskoj, a o svom životu u našoj zemlji izvještava i ljude na TikToku, gdje ima više od 10.000 pratitelja. Neke snimke koje je objavila pogledane su i više od 300.000 puta.

image

tik tok

image

tik tok

- Mnogi me pitaju u kojem hrvatskom gradu živim. Živim u Sisku - kaže lijepa Azijatkinja, koja videa posvećuje i dečku kojega je ostavila daleko u domovini. 

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

- Napokon nađeš nekoga za zdravu vezu, a onda moraš otići daleko - navela je. 

image

tik tok

image

tik tok

 

Među snimkama koje objavljuje su i one s njezina radnog mjesta. Nepalka, naime, radi u kafiću, a u jednom videu navodi kako ‘upravo gleda ljude kako u sat vremena troše njezinu tjednu prosječnu plaću‘, kao i da ‘gazda motri svaki njezin korak‘ - aludirajući na nadzorne kamere koje su postavljene u kafiću, prenosi Jutarnji list.

Na snimkama objavljuje i kako pere suđe u kafiću i utovara gajbe u kombi: ‘Život u Europi. Tijelo se želi odmoriti, no situacija zahtijeva novac‘ - stoji u opisu videa, ispod kojeg su neki komentirali kako u Sisku, kao ni u Hrvatskoj, ‘ne raste novac‘ i kako možeš imati pristojan život samo ako si kriminalac.

@nansi20001 Ghar chodeko pani 8 month bitisakecha ?# नेपाली को पीडा हो के गर्नु यस्तै छ आफ्नो देश मा रोजगार छैन बिदेसिनु पर्छ#???#lovemotherland?? ♬ original sound - itsrazrai
@nansi20001

Abroadlife isn’t easy ???

♬ original sound - ❤
06. svibanj 2024 20:37