StoryEditorOCM
ZabavaU RINGU S NAJVEĆIM

Poznato dubrovačko lice s malih ekrana: Andrija Jarak počeo trenirati boks, za trenera odabrao hrvatskog šampiona, vršnjaka i dobrog prijatelja

Piše DV/JL
1. travnja 2022. - 13:13

Andrija Jarak (53) odlučio je početi trenirati boks ni manje ni više nego sa Željkom Mavrovićem, piše Jutarnji list.

Na pitanje želi li to da ga legendarni boksački šampion, poznat pod nadimkom 'Šaka sa Srednjaka', odmah na prvom treningu sastavi sa zemljom prekaljeni RTL-ov reporter i urednik kroz smijeh kaže:

- Prosjek me nikad nije zanimao - tvrdi Jarak od kojeg doznajemo da su Mavrović i on dugogodišnji prijatelji te vršnjaci.

Željko je u sjajnoj, vrhunskoj formi, malo me i sram kad vidim kako sam se ja zapustio, ali nadoknadit ću to, nadam se, uskoro - kaže Jarak kojeg pitamo što mu je Mavrović kazao kada mu je Jarak povjerio da baš s njim želi trenirati:

- Naravno da me zafrkavao i da mi je rekao da imam sjajne predispozicije za boksača. Dodao je još i kako bih se, da se ponovo rodim, i ja mogao baviti boksom - smije se Jarak, koji s Mavrovićem još nije odradio prvi trening.

- Krećemo sljedeći tjedan, a trenirat ćemo u prostorijama zagrebačkog Boksačkog kluba Lokomotiva. Poželite mi sreću - u šali poručuje Jarak koji je na Instagramu podijelio fotografiju s Mavrovićem uz koju je napisao: 'Veliki šampion pomiče granice'.

23. lipanj 2024 07:27