StoryEditorOCM
ZabavaKOME JE TO PALO NA PAMET?

Pogledajte kako se ližu profesori i učenici! Roditelji u šoku: ‘Fuj, to je tako odvratno‘

Piše Sanja Žordić/jl
20. travnja 2023. - 15:02

Srednja škola u Washingtonu prozvana je zbog ‘odvratnog incidenta‘ nakon što je bila domaćin bizarne igre lizanja između učenika i osoblja.

Šokantna snimka objavljena na društvenim mrežama pokazala je neobično natjecanje u srednjoj školi Desert Hills u Kennevicku gdje su školarci i njihovi učitelji imali zadatak istovremeno lizati marshmallow kremu s obje strane ploče od pleksiglasa, donosi Jutarnji list

Užasnuti učenici, od kojih su neki snimili igru i pokazali roditeljima, u videu se mogu čuti kako urlaju ‘Fuj‘, ‘Odvratno‘, ‘To je tako odvratno‘.

Ogorčeni roditelji su se obrušili na srednju školu, a mnogi su se zapitali kako je dopušteno održavanje takvog uznemirujućeg natjecanja.

Bizarna igra predložena je kao dio prikupljanja sredstava prije odlaska učenika na proljetne praznike.

Dvije ploče od pleksiglasa s nekoliko namaza marshmallow kreme postavljene su u središte školske sportske dvorane, prije nego što su timovi učenika i profesora trčali jedni prema drugima i lizali kremu s pleksiglasa.

Pritom su često odrasli profesori i maloljetni učenici istovremeno lizali svaki svoju stranu, dodirujući se s jezicima preko pleksiglasa.

‘Tko je mislio da je ovo dobra ideja?‘, vrisnuo je jedan od učenika, a mnogima je bilo krajnje neugodno zbog alarmantne igre.

Snimka aktivnosti izazvala je bijes među roditeljima nakon što je podijeljena na internetu, a mama Sandie Salisbury komentirala je na društvenim mrežama kako ‘ova soba puna odraslih nije učinila ništa da spriječi ovo‘.

‘Moje dijete je zadnji dan prije proljetnih praznika došlo kući iz škole i reklo da su taj dan imali jako čudno okupljanje‘, nastavila je.

‘Nisam mogla ni zamisliti koliko je bilo neprikladno. KAKO se ovo dogodilo?!‘

Mama je dodala da školske aktivnosti često moraju proći kroz nekoliko razina dopuštenja prije nego što krenu u realizaciju, smatrajući da je igru trebalo spriječiti puno prije.

‘Ovim sam više nego razočarana‘, dodala je.

Roditelji su također tvrdili da je jedan od nastavnika koji je lizao staklo zamjenik ravnatelja, dok je ravnatelj škole, Casey Gant, viđen kako snima natjecanje.

26. travanj 2024 07:29