StoryEditorOCM
ZabavaDubrovačke snage u HTV-ovom showu

Mihovil Španja: ‘Zvijezde pjevaju mi je prvo natjecanje revijalnog karaktera. Da volim pjevat, volim, ali me grubo čut, rekli bi moji prijatelji‘

Piše Kristina Filičić
12. ožujka 2024. - 14:01

Zabavni glazbeno-natjecateljski show HRT-a Zvijezde pjevaju počinje s emitiranjem 30. ožujka. Među parovima trinaeste sezone je i dvoje Dubrovčana, naš proslavljeni paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja te bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović. Svoje će glasovne sposobnosti u novoj sezoni pokazati i dubrovačka nevjesta, HTV-ova voditeljica Jelena Pajić. 

Pitali smo Mihovila Španju što očekuje od natjecanja s obzirom da je na onima sportskog karaktera nebrojeno puta sudjelovao i to uspješno:

- Očekujem zabavu! To mi je prvo natjecanje revijalnog karaktera. Malo mi je to čudno jer na tom natjecanju nema nikakvog opterećenja. Bit će mi drago i zanimljivo sudjelovati u takvom showu gdje nisam još sudjelovo i nadam se da ću barem donekle naučit ispravno pjevat - kaže Španja.. 

Na pitanje kakve su mu pjevačke sposobnosti i je li glas za natjecanje već negdje ‘brusio‘, odgovara:

- Moje pjevanje će morat drugi iskomentirat, ja sam tu subjektivan. Da volim pjevat, volim, ali me grubo čut rekli bi moji prijatelji. A gdje ne pjevam? Kad se skupi ekipa tu sam predominantan.

Ocjene i komentare u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ i ove će sezone davati ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

27. travanj 2024 11:44